Opfyldning af forbrugsvarer

Som et tilvalg til vores erhvervsrengøring tilbyder vi opfyldning af jeres forbrugvarer. Uagtet om det drejer sig om toiletpapir, køkkenruller, håndsæbe eller andet, så kan vi være behjælpelige med opfyldningen, så du ikke løber tør. Vi kan også stå for udskiftningen af håndklæder og viskestykker i forbindelse med rengøringsarbejdet.

Vores erfaring er, at denne service letter din hverdag og sikrer, at både påfyldning af forbrugsvarer og udskiftning af håndklæder og viskestykker sker i stabile intervaller. Samtidigt slipper du for at have opmærksomhed på det og huske at få det gjort.

Indkøb af forbrugsvarer

Udover påfyldning kan vi også stå for indkøbene af jeres mest almindelige forbrugsvarer. Således holder vi øje med lagerbeholdningen og køber det aftalte ind når der er brug for det.

Nogle af de mest almindelige forbrugsvarer vi typisk indkøber og opfylder for vores kunder, er bl.a.

  • Toiletpapir
  • Køkkenruller
  • Håndsæbe
  • Håndklædeark af papir
  • Opvasketabs
  • Viskestykker
  • Håndklæder

Den gode kvalitet

Vi køber vores forbrugsvarer hos vores rengøringsgrossist, som har et stort udvalg af forbrugsvarer til professionelt brug.

De fleste af vores forbrugsvarer tilbyder vi i flere kvaliteter. Således kan vi både tilbyde budgetvenlige varer og finere kvaliteter. Men fælles for alle varer er, at vi indkøber gode produkter og lægger vægt på miljømærkninger. Mange varer bærer derfor enten Svanemærket eller EU's miljømærke Blomsten. Desuden bærer mange håndsæber Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information