Professionel erhvervsrengøring
i København og Hovedstaden

Vi oplærer vores rengøringsassistenter grundigt og fører ofte egenkontrol af vores arbejde.

Vi sætter en stor ære i at have personlig og imødekommende kundeservice.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Kontor

En effektiv rengøring af kontoret sikrer et godt arbejdsmiljø. Vi kvalitetssikrer jævnligt rengøringen og sikrer at det er gjort grundigt.

Mere

Klinik

Hygiejne på klinikker er i højsædet, og vi har mange års erfaring med denne slags rengøring. Desuden deltager vi i frivillig kontrol fra Styrelsen for Patientsikkerhed omkring National infektionshygiejniske retningslinjer (NIR).

Mere

Restaurant og Café

Vi servicerer flere restauranter, caféer og barer omkring i København og Hovedstaden. Vi skræddersyer din restaurants rengøringsløsning så den støtter op om din egenkontrol.

Mere

Trapper og ejendomme

Hvadenten det blot drejer sig om trappevask, eller om I ønsker fejning af gården og pasning af varmecentralen leverer vi stabil service - hver dag, året rundt.

Mere

Vinduespolering

Pæne ruder giver et flot lysindfald. I forlængelse af rengøringsaftalen kan vi også give jer en stabil og omhyggelig vinduespolering.

Mere

Måtteservice & Vaskeriløsninger

Til vores faste erhvervskunder kan vi tilbyde professionelle måtte- og vaskeriløsninger på miljøgodkendt vaskeri.

Mere

Forbrugsvarer

Som en del af den løbende rengøring kan vi tilbyde salg og opfyldning af papir- og hygiejnevarer. Således holder rengøringsassistenten øje med lagerbeholdningen og bestiller når der er behov.

Mere

Hovedrengøring

En grundig hovedrengøring kan gøre underværker. Vi skræddersyer rengøringsplanen sammen så den bliver præcis, som I ønsker.

Mere

Tæpperens og Gulvbehandlinger

Hvad enten det drejer sig om linoleum eller trægulve, har vi ekspertisen og erfaringen til at få dem til at skinne. Til gulvtæpper tilbyder vi en unik kemikaliefrie tæpperens, hvilket sikrer et flot resultat og sundt indeklima.

Mere

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information