Trappevask

Den første følelse af at være hjemme starter allerede i trappeopgangen. Derfor giver en omhyggelig trappevask et godt indtryk, til glæde for både beboere og gæster.

Når vi leverer stabil trappevask ved vi, hvor vigtigt det er at trappen bliver efterladt ren og pæn. Derfor er det en del af vores kvalitetssikring at have masser af rene mopper og at skifte vandet ofte.

Vores trappevask gennemføres i overensstemmelse med det kontrolskema, som vi har udarbejdet sammen med kunden. Det sikrer en stabil trappevask i det faste interval.

Vi har opnået en masse erfaring med trappevask i København og på Frederiksberg, og har efterhånden udviddet leveringsområdet til at vi i dag leverer trappevask til hele Størkøbenhavn.

Ejendomsservice

Hvis en ejendommen har andet end trappevask, er vi stadig det helt rigtige valg. Uanset om det drejer sig om rengøring af beboerlokale eller vaskerum, om det er pasning af udendørsarealer og græsslåning eller om det er fyrrummet, der skal tilses, er det noget som vi har stor erfaring med at passe.

Bliver områderne indenfor den aftalte ejendomsservice passet ordentligt, vil ejendommen ikke alene fremstå pæn og nydelig, men ejendommen vil også være vedligeholdt korrekt og bibeholde en høj værdi.

Vores viceværter er rutinerede og skolet til at levere en stabil ejendomsservice og sikre driftssikkerheden af alle slags bygninger.

Vi leverer ejendomsservice til både store ejendomskomplekser og beboerforeninger med blot en enkelt trappe. Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille. Alle ejendomme bliver passet med samme engagement. Kontakt os allerede i dag, for at høre om mulighederne i din ejendom.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information