Den grundige hovedrengøring

En grundig hovedrengøring er med til at holde hygiejnen i top og arbejdsklimaet ligeså.

Det kan anbefales at få lavet en hovedrengøring en gang om året. Det behøver ikke, at være den helt store tur. Men en grundig hovedrengøring på udvalgte fokusområder.

Uanset om det er på toppen af de højeste skabe og rør, eller reoler skal flyttes ud og der skal rengøres bagved disse, så har vi den fornødne ekspertise.

Ved hovedrengøring skal man mere end nogensinde have øjnene med sig. For her rengør man måske områder, som ikke gøres til dagligt. Derfor er det vigtigt at alt snavs bliver taget.

Når du skal bruge en hovedrengøring opmåler og definerer vi rengøringsplanen i samråd med dig. Der er både nogle helt konkrete anbefalinger fra vores side, ligesom du som bruger kan have nogle ønsker og behov.

Nordiclean leverer hovedrengøringer til både sine faste kunder samt ad hoc. "Ad hoc" betyder ganske enkelt "på bestilling" og omfatter derfor alt fra kontoret, hvor medarbejderne selv gør rent eller har en privat ansat, til andre rengøringsselskaber der ikke har den fornødne erfaring med komplekse opgaver og beder om vores assistance.

Uanset hvad du har behov for, så kontakt os i dag for at få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information