Klinikrengøring

Vi udfører omhyggelig klinikrengøring for mange tandlæger, læger, kiruger og andre slags klinikker. Nordiclean har igennem årene opbygget den nødvendige erfaring og grundighed.

Det er vigtigt, at hygienen er i top i klinikken for både patientsikkerheden og brugeroplevelsen.

En flot rengjort klinik støtter op om dit gode arbejde med patienterne, og giver det rigtige helhedsindtryk.

I samarbejde udfærdiger vi en rengøringsplan og uanset om du selv udfører den daglige klinikrengøring og vi er weekendens back-up, eller om vi gennemfører den daglige rengøring i klinikken kan vi hjælpe.

National Infektionshygiejnisk Retningslinje (NIR)

Nordiclean deltager i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed og Tandlægerne i Vangede i den frivillige kontrolordning, hvor vi bliver specielt oplært i den nye National Infektionshygiejnisk Retningslinje (NIR).

Derfor tager vi også specielt hensyn til NIR'en når vi udfærdiger rengøringsplanen i samråd med dig.

Vi har indkøbt specielle tør-mopper til at erstatte støvsugere og specielle klude til at erstatte støvkosten.

Vi ved også, at hyppig egenkontrol af vores arbejde er vigtigt, hvilket især gælder rengøring af klinikker, således at klinikrengøringen altid holder det højeste kvalitetsniveau.

Skulle du blive udvalgt til kontrol fra Styrelsen for Patientsikkerhed kan du derfor med Nordiclean have helt ro i sindet og dokumentere at klinikken lever op til retningslinjerne med vores uddybende rengøringsplan.

Dit uforpligtende tilbud

Hvad enten det er rengøring hos læge, tandlæge, kirug og anden klinikrengøring har Nordiclean kompetencerne. Vi har klinikker i hele København og Storkøbenhavn, både fra Karlslunde til Hillerød, fra Roskilde til Dragør og fra Hørsholm til København. Konsultation er gratis og vi kommer gerne forbi til en opmåling og behovsanalyse. Kontakt os allerede i dag.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information