Kontorrengøring

Nordiclean er et rengøringsfirma i København, som leverer omhyggelig rengøring til kontorer i hele Hovedstaden.

Hvad enten du har behov for ugentlig rengøring i enkeltmandskontoret eller du har brug for et rengøringsfirma til at udføre daglig kontorrengøring kan du trygt kontakte os for en uforpligtende tilbud.

Erfaring

Vi har mange års erfaring med kontorrengøring i København, og er grundigt oplært i hvordan jeres overflader skal behandles. Hvad enten det drejer sig om rengøring af borde, gulve, stål, maling osv. har vi prøvet det før.

Vores omhyggeligt kontorrengøring sikrer et optimalt arbejdsmiljø til medarbejderne, som sikrer trivsel og god hygiejne. Vi er grundige over det hele, og er opmærksomme på fokusområder såsom de vigtigste berøringsflader på borde, døre, lyskontakter deslige, samt grundig affedtning af køkkenet og disinfektion og sanitetsrengøring på toiletterne.

Omtanke for miljøet

Vi har igennem årene oplevet en positiv forespørgsel på miljørigtig rengøring. Det er vi rigtigt glade for, fordi vi lige fra starten af prioriterede de miljømærkede midler.

Fordelen ved miljørigtig rengøring er til at få øje på. For de miljømærkede produkter har den fantastiske egenskab, at de ikke alene er bedre for miljøet, de er i deres certificering også forpligtet til at skulle leve op til høje kvalitetskrav som matcher de lignende produkter på markedet. Således bliver der ikke gået på kompromis med effektiviteten, når man vælger at gøre rent med de miljømærkede produkter.

Vi køber vores rengøringsartikler hos vores rengøringsgrossist, som har et stort udvalg af produkter til professionelt brug. Vi har altid lagt vægt på, at vores rengøringsmidler er miljømærkede, således at de er skånsomme for både miljøet, kunderne og vores medarbejdere som udfører rengøringen.

Når som helst der er en valgmulighed, vælger vi de miljømærkede produkter. Miljømærkningerne kan både være det nordiske Svanemærke eller EU's miljømærke Blomsten.

Hos Nordiclean starter den miljøbevidste rengøring med det rigtige valg af rengøringsmidler.

Få et tilbud på kontorrengøring

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om din kontorrengøring, hvad enten om det er i København eller et andet sted i hovedstaden.

Vi har allerede kunder fra Amager til Roskilde og fra Karlslunde til Hørsholm og Hillerød. Du kan se et bredt udvalg af vores kunder på siden "Om os".

Men bedst er det, hvis du kontakter os i dag, for dit eget tilbud på kontorrengøring og vores mange andre ydelser - store som små.

Andre ydelser

Uanset om det drejer sig om daglig eller ugentlig kontorrengøring i København eller resten af Storkøbenhavn kan vi levere en lang række ydelser, hvis du har behov for det. Blot nogle af vores ydelser, som du kan høre mere om når du kontakter os, er følgende:

  • Omhyggelig kontorrengøring
  • Vinduespolering
  • Tæpperens uden skadelig kemi
  • Behandling af gulve, f.eks. træ, lak, olie, linoleum og flisegulve
  • Papir, sæber og andre hygiejnevarer
  • Måtteservice og vaskeri
  • Hovedrengøringer

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information