Måtteservice

Indgangen er et vigtigt fokus område for ethvert firma. Det er her medarbejderne møder ind og skal føle sig motiveret til dagen. Det er her hvor gæsterne får deres første indtryk.

Dørmåtten er bogstavelig talt indgangen til din forretning. Hos os kan du være sikker på, at den ser godt ud!

Nordiclean leverer de professionelle high-twist nylon måtter som er et godt supplement til din rengøring. Både hvis du er på udkig efter en logo-måtte eller en lavprofils måtte, har vi mange størrelser og farver at vælge imellem.

Så vis ikke virksomheden har måtter i dag, er det i høj grad noget vi kan anbefale at overveje.

Imellem rengøringerne er måtten det første forsvar mod udefrakommende snavs. Snavs, som både modvirker det rene indtryk men også den gode hygiejne. Og snavs, som slider på dine gulve.

Faktisk er det henimod 80% af det snavs, som kommer ind i lokalerne, som kommer fra medarbejdere og gæsters fodtøj.

For os er det ikke vigtigt, om du selv indkøber dine egne måtter eller om du lejer vores. Det vigtigste er at overveje, om det vil være en god idé for dig.

Den gode måtte sørger for at lokalerne bliver ved med at være rene og indbydende imellem rengøringsintervallerne. Og uanset hvilke slags gulve du har så bliver de beskyttet mod for stort et slid.

Vores måtter fås i flere farver og størrelser og vi har også samarbejde med en professionel leverandør af logo-måtter. Kontakt os i dag, for at høre om vores måtteløsninger.

Vaskeriopgaver

Som et tilvalg til din rengøring kan vi også tilbyde alt indenfor vaskeriopgaver.

Både hvis vi skal vaske dine egne artikler, eller hvis du vil leje vores flotte frotté håndklæder, viskestykker i 100% bomuldskvalitet eller farverige karklude.

Vores vaskeri er godkendt af kommunen og bliver hvert år tilset og miljøkontrolleret af Teknologisk Institut, ligesom der anvendes neutrale vaskemidler for at undgå allergener.

Skal I have vasket eller repareret persienner, lamélgardiner og plisségardiner kan vi også bistå med dette.

Nordiclean Vaskeriservice er et førsteklasses tilvalg til din rengøringsservice.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information