Rengøring i restaurant, café og bar

Vi har igennem årene opnået specialerfaring indenfor rengøring af restauranter, cafér og barer. Uanset om du selv klarer den daglige rengøring og søger et rengøringsfirma til at aflaste et par gange om ugen, eller om vi skal klare den daglige rengøring så kan vi hjælpe.

Vi udfører allerede rengøring hos du hotteste barer i København, trendy restauranter i Hørslholm og lækre caféer i Roskilde.

Hygiejen på et spisested er enormt vigtig, både for gæsternes sundhed men også for at de føler sig veltilpas og kommer igen. Derfor er dit valg af rengøringsfirma enormt vigtigt, da det påvirker din bundlinje direkte.

De, af vores ansatte, som vi benytter til rengøring af restaurant, café og bar, bliver specielt oplært i at gennemføre denne slags rengøring. Det er nemlig ikke alle og enhver, som kan løse denne opgave. Det ved vi også hos Nordiclean. Derfor er det også et helt specielt hold blandt vores ansatte, som vi benytter til denne slags rengøring.

Rengøring af café, restaurant og bar er af allerhøjeste vigtighed. Læg den i hænderne på det rigtige rengøringsfirma. Læg den i hænderne på Nordiclean. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information