Rengøringsfirma Hvidovre - Personlig kundebetjening

Vi lægger vægt på grundig rengøring og personlig kundebetjening. Vi holder meget af rengøring og det flotte og synlige resultat vi kan opnå med vores arbejde. Desuden oplærer vi alle vores assistenter grundigt inden de starter hos os. Uanset om de er nye i faget eller har gjort professionelt rent i mange år, så kan de have lært nogle uhensigtsmæssigheder. Ved at oplære dem grundigt i deres første tid hos os, kan vi sikre at de kan det som vi levere.

Vores rengøringsassistenter er ansatte i mange år af gangen og det giver stabile og glade medarbejdere. Og når de er tilfredse så bliver rengøringsarbejdet også godt.

Vi lægger stor vægt på at det er samme rengøringsassistent, som kommer hos dig hver gang. Desuden er vi opmærksomme på ergonomi og Svanemærkede rengøringsmidler.

Vores drift bliver kørt at dygtige serviceledere med rigtigt mange års erfaring. Du har en fast kontakt, som kender alle dine ønsker og behov.

Tilbud er altid gratis og uforpligtende. Kontakt os allerede i dag.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Rengøring Hvidovre

Vores rengøring Hvidovre følger nøje den aftalte rengøringsplan. Alle jeres arealer bliver rengjort ifølge en detaljeret liste. Med jævne mellemrum kommer vores serviceleder forbi og inspicerer jeres rengøring Hvidovre for at sikre, at rengøringen er i top.

Søger du den bedste rengøring Hvidovre står vi til din rådighed.

Vinduespolering

Nordiclean rengøringsfirma Hvidovre tilbyder god vinduespolering til alle vores kunder. Igennem årene har vi fundet mødestabile og dygtige vinduespudsere, som kan klare opgaven til din tilfredshed. Det er et godt tilvalgt, som flere af vores kunder vælger for at samle alle deres servicebehov hos Nordiclean rengøringsfirma Hvidovre.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Kemi-fri tæpperens

Nordiclean rengøringsfirma Hvidovre har sin unikke tæpperens, som er kemi-fri. Det giver, ud over et flot resultat, også et dejligt indeklima. Vi sender gerne billeder fra nogle af de mange opgaver vi har lavet, så du ved selvsyn kan se det flotte resultat.

Vaskeri

Sammen med din rengøring Hvidovre kan du vælge at få tilkoblet en vaskeriaftale. Hvis det kan komme i en vaskemaskine, så kan vi vaske det. Sædvanligvis vasker vi håndklæder, viskestykker og karklude for vores kunder. Hvad enten du har dine egne eller vil leje vores, så bliver de vasket grundigt i vaskeriet. Vaskeriet er godkendt af kommunen og kontrolleres hvert år af Teknologisk Institut. Desuden anvendes Svanemærket vaskepulver.

Måtteservice

Nordiclean rengøringsfirma Hvidovre kan også tilbyde en professionel måtteservice. Indgangsmåtter er en god investering på mange måder. For det første standser det snavs fra fodtøj allerede ved indgangen, så du undgår at det kommer videre ind i lokalerne. Det giver et højere hygiejne niveau under hele ugen og holder lokalerne pænere imellem rengøringerne. For det andet hjælper det også med at skåne gulvene mod et for stort slid og dermed er de både pænere og holder længere.

Uanset om du søger stilrene grå måtter, eller farverige logomåtter så kan vi hjælpe med at vælge den rigtige til dig.

Kontakt os i dag. Dit rengøringsfirma Hvidovre.

Forbrugsvarer

For nogle af vores kunder leverer vi også forbrugsvarer. Det er typisk toiletpapir, køkkenruller, håndsæbe, opvasketabs og deslige. Det kan være en god løsning fordi du således ikke skal holde øje med lagerbeholdningen, men blot vide at vi bestiller mere hjem når det er tid.

Trappevask

En af vores mangeårige kompetancer er en grundig trappevask. Uanset om din ejendom skal have vasket trappen, ført tilsyn med varmeanlæget, fejet i gården eller have ryddet sne i vinterperioden så har vi mandskabet og erfaringen.

Klinikrengøring

Nordiclean rengøringsfirma Hvidovre gør rent hos mange klinikker. Både tandlæger, læger og privathospitaler. Vi er sat helt ind i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Skal din klinik bruge en ansvarsbevidst rengøring Hvidovre, giver vi gerne et gratis tilbud.

Restaurant og Café

Igennem årene har Nordiclean rengøringsfirma Hvidovre udviklet en specialkompetence indenfor restaurant og café rengøring. Vi har flere barer i midtbyen og også en del restauranter. 

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Lidt sjov viden om Hvidovre

Det sidste led i navnet Hvidovre (altså -ovre) kommer  kommer fra det olddanske awartha, der betyder "åbred" men første led (altså Hvid-) sandsynligvis hentyder til den lokale kirkes farve, som modsætning til den røde kirke i Rødovre.

Omvendte er også vejnavneskiltene i Hvidovre Kommune hvide med røde bogstaver, mens Rødovre Kommune bruger røde skilte med hvide bogstaver.

Tilbage i 1682 bestod Hvidovre landsby af blot 18 gårde og 14 huse uden jord.

Valby har faktisk været en del af Hvidovre, indtil det i 1901 blev indlemmet i København, som dengang var i hurtig vækst og opslugte flere områder.

Siden da er befolkningstilvæksten gået hurtigt fremad, med 653 indbyggere i sognet i 1906, 767 indbyggere i 1916 6.523 i 1930, 38.411 indbyggere i 1960 og senest 52.964 i 2017.

Hvidovre har fire venskabsbyer, nemlig Tuusula i Finland, Oppegård i Norge, Sollentuna i Sverige og Rudultowy i Polen. (venskabsbyer er en samling af byer, som samarbejder for at fremme kendskabet til hinandens kultur og samfundsforhold, og skabe mellemfolkelig kontakt med hinanden).

Hvidovre har flere fodboldhold blandt andre Rosenhøj Boldklub som har leveret supertalentet Daniel Agger.