Rengøringsfirma Ishøj - pålidelig rengøring til dine behov

Nordiclean har igennem årene fået en stor kundekreds i Ishøj. Dette skyldes i høj grad den personlige service og omhyggelige rengøring, som vi leverer.

Vi gør meget for at oplære vores medarbejdere grundigt, således at de lever op til vores standarder. Samtidigt udfører vi ofte grundig inspektion af vores arbejde for at sikre at kvaliteten er, som vi har aftalt.

Når du kontakter Nordiclean til rengøring Ishøj kommer vi gerne forbi til et møde. Sammen gennemgår vi dine lokaler og behov. Det er naturligvis gratis og tager ikke lang tid.

Udover rengøring Ishøj tilbyder vi også en række tilvalg, som gør din hverdag lettere. Det er f.eks. vinduespolering, måtteservice og tæpperens.

Når vi gennemgår dine behov for rengøring Ishøj fortæller vi gerne i detaljer om de mange spændende tilvalg.

Nordiclean er dit rengøringfirma Ishøj. Velkommen til!

Vinduespolering Ishøj - flotte ruder året rundt

Nordiclean rengøringfirma Ishøj tilbyder, som et vigtigt tilvalg til rengøringen, at polere dine vinduer i fast interval. Fast vinduespolering giver dig flotte ruder, som du kan nyde hele året rundt.

Vinduespolering er mere end blot at kunne se godt ud. Det er også beskyttelse af dine ruder. For støv og snavs på ruder kan ridse dem og brænde sig fast. Derfor er vinduespolering rigtig god vedligeholdelse.

Vinduespudseren i Nordiclean rengøringsfirma Ishøj har mange års erfaring. Vi hører ofte ros for hans arbejde, ligesom vi er glade for hans stabilitet. Aftalerne med kunder bliver overholdt og resultaterne er flotte.

Opmåling og tilbud er naturligvis altid gratis.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Forbrugsvarer i god kvalitet

Sammen med din rengøring Ishøj kan du lade os stå for at bestille og opfylde dine forbrugsvarer. Det sikrer at du aldrig løber tør. Vores produkter findes i forskellige kvaliteter, men fælles for dem er at de indkøbes hos en grossist med professionel kvalitet.

De mest almindelige forbrugsvarer, som vi leverer sammen med rengøring Ishøj er køkkenruller, toiletpapir, håndsæber, opvasketabs, papirshåndklæder og duftbeholdere til badeværelset. Men har du andre behov kan vi skaffe det meste.

Vask af håndklæder, viskestykker og karklude

Nordiclean rengøringsfirma Ishøj leverer gerne vask af håndklæder, viskestykker og karklude. Både hvis det er dine egne ting, som skal vaskes, eller hvis du vil leje fra os.

Vores vaskeri er godkendt af kommunen og kontrolleres hvert år af Teknologisk Institut. Det sikrer at alt sker forsvarligt og miljøhensigtsmæssigt.

Vores sæber er Svanemærkede og indeholder ikke parfume. På den måde er vi sikre på at brugerne undgår allergener.

Kontakt Nordiclean rengøringsfirma Ishøj allerede i dag, for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Måtteservice Ishøj - holder indgangspartiet rent

Et tilvalg til din rengøring Ishøj, som har en positiv indflydelse på hygiejnen er valget af effektive måtter.

Måtter i indgangen sikrer at der ikke kommer for meget grus og snavs indenfor. Det gør at gulvene holder længere sammen med resultatet fra din rengøring Ishøj.

Uanset om du indkøber dine egne måtter eller lejer fra os, er det en investering som er værd at overveje. Du kan igennem vores rengøringsselskab både få smarte logo-måtter og måtter med spændende farver, eller du kan vælge de klassiske, diskrete grå måtter som passer god til alle miljøer. Råd og vejledning er naturligvis altid gratis.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Kemi-fri tæpperens giver nyt liv til tæpperne

Nordiclean rengøringsfirma Ishøj tilbyder en kemi-fri tæpperens. Med vores nyudviklede, moderne teknikker kan vi få helt nyt liv i tæpperne. Således sparer du mange penge på at udskifte dem.

I og med at det er kemi-frit er du også sikker på et godt indeklima. I gammeldags metoder, som desværre stadig ofte bliver brugt, erstatter rengøringsselskabet gammelt støv med et nyt lag kemi. Det er en metode, som vi mener er uhensigtsmæssig.

Med metoden fra Nordiclean rengøringsfirma Ishøj forsvinder det gamle støv og snavs fra tæpperne og bliver erstattet med naturlig pleje og rent vand som hurtigt fordamper. Det efterlader tæpperne pæne og friske.

Vi fremsender gerne en masse før/efter-billeder så du kan se hvad vi har gjort for nogle af de mange tusinde kvadratmeter tæpper, som vi efterhånden har anvendt denne fantastiske metode på.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Når Ishøj er centrum

Fra Ishøj er der ca. 18 kilometer til København Centrum. Her ligger et veletableret industriområde, ligesom varehuse fra de større butikskæder har fundet sig godt til rette. Og for børnene er det naturligvis Dinos legeland som trækker!

Om sommeren nyder både borgere og besøgende godt af Ishøj Strand. Her besøger TrygFondens LivredderPatrulje og gennemfører Livreddertest med børnene, som skal lære at undgå ulykker på stranden.

De unge i Ishøj kan tage uddannelsen på CPH WEST og de kunstinteresserede besøger kunstmuseet Arken.

Store dele af Ishøj er forbundet med veleteblerede stisystemer for cyklister og gående, som er en dejlig tur for de friske borgere.

En tur ud i Ishøjs grønne natur kan også gå gennem Ishøj Dyrepark. Parkområdet, der engang hørte under de kongelige vildtbaner, huser både Skotsk Højlandskvæg, får, geder samt afrikanske dværggeder.