Rengøringsfirma København - dit lokale rengøringsselskab

Når du skal bruge rengøringsfirma København kan du trygt overlade opgaven til Nordiclean. Med base i Valby og kunder over hele København er vi dit foretrukne valg af rengøringsfirma.

Vi tilbyder professionel rengøring til konkurrencedygtige priser, med vægt på kvalitet og stabilitet. Uanset opgaven har vi løsningen til dig.

I en branche hvor mange skifter leverandør ofte, har vi hos Nordiclean formået at have mangeårige samarbejder med en masse af vores kunder. Rent faktisk har vi stadig flere af vores første kunder tilbage.

Nordiclean er rengøringsfirma København - dit lokale rengøringsselskab.

Tilvalg til rengøring København

Som kunde i vores rengøringsfirma København har du en række tilvalg, som gør din service endnu bedre. Blandt vores mange tilvalg kan du foruden rengøring også vælge bland andet:

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Måtteservice
 • Vaskeriløsning
 • Forbrugsvarer

Ring til os eller send din forespørgsel på mail, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker.

På gensyn hos Nordiclean - dit lokale rengøringsfirma København.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Rengøring København

Vi har siden år 2007 leveret stabil og omhyggelig rengøring i København. Faktisk fik vi vores første opgave i Holdbergsgade ved Nyhavn, hvor vi skulle levere ugentlig rengøring for kr. 2.000 om måneden.

Siden da er det gået stærk, og vi har nu over 200 faste kunder som vi servicerer hver uge. Mange er små erhvervsdrivende, som skal bruge en ugentlig rengøring. Men vi har også god erfaring med større kontorer på 500, 1.000 og helt op til 20.000 kvm.

Vores lille administration betyder, at du ikke kun sparer penge, men også at vi altid er lette at komme i kontakt med og at du altid ved hvem du taler med.

Har du til huse i København, kan vi uanset din virksomhed give dig en god rengøring. Kontakt os allerede i dag for at høre om dine muligheder og få et gratis tilbud.

Vinduespolering København - få flotte vinduer

Vores rengøringsfirma København tilbyder også vinduespolering som tilvalg til din aftale.

Du kan derfor som kunde hos Nordclean også modtage en god vinduespolering fra vores grundigt oplærte vinduespolerer.

Vinduespudserbranchen er desværre kendt for at have stor rotation af medarbejdere, hvilket betyder ustabil service og svingende kvalitet. Men hos Nordiclean er vi glade for at vores vinduespudser har været mangeårigt ansat i vores rengøringsfirma København og derfor kan vi tilbyde den stabilitet og kvalitet, som kunderne efterspørger.

Hvis du allerede får vores rengøring København giver vi dig gerne et uforbindende tilbud på vinduespolering med bestilling fra gang til gang eller i fast interval. De typiske intervaller afhænger af typen af virksomhed samt temperament. F.eks. får mange kontorer med facadevinduer pudset hver måned, mens andre vælger vinduespolering hver anden måned, hvert kvartal eller hvert halve år. Enkelte vælger sågar at modtage deres vinduespolering en gang årligt, hvilket vi også kan levere.

Vinduespolering giver et dejligt lys og arbejdsklima. Desuden er vinduespoleringen også med til at holde vinduerne fri for snavs, som ridser ruderne og brænder sig fast. En god vinduespolering i København er derfor en rigtig god investering for både arbejdsmiljøet og pengepungen.

Kontakt os for at høre om vinduespolering fra Nordiclean - dit rengøringsfirma København.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Tæpperens København - helt uden kemi!

Til de hårdprøvede tæpper har vi fået udviklet en helt unik og miljørigtig tæpperens - helt uden kemi!

Metoden anvender kun naturlige ingredienser og er enormt effektivt. Selv gamle og slidte tæpper kan komme til at stå som nye.

Ud over den åbentlyse gevinst ved at have flotte tæpper, giver de rene og kemifri tæpper også et sundere arbejdsklima.

Nede i gulvtæpper findes der selvklart en masse støv og snavs. Og selvom støvsugeren kan tage en del, kan den ikke tage det hele. Og det er hér, at tæpperensen kommer til sin fulde ret. Efter en grundig tæpperens bliver vandet vi suger op helt sort. Dit bevis for, hvor tiltrængt det har været.

Vi fremsender gerne billedmateriale fra forskellige opgaver i København vi har lavet, så du kan se før og efter-billederne. Vi bliver selv nogle gange overraskede over, hvordan gamle kaffepletter, tyggegummi, vandskader og så meget andet forsvinder fra vores kemifri tæpperens.

Vi kan naturligvis ikke love hvordan dine tæpper bliver. Det afhænger i høj grad af pletten, alderen og selve tæppet. Men vores erfaringer er gode, og uanset det kosmetiske vil du igen få friske tæpper.

Spørg efter tæpperens fra dit rengøringsfirma København.

Måtteservice

Når du fra Nordiclean modtager rengøring Købehavn kan du vælge et abonnement på måtteservice.

Vores måtter er af professionel kvalitet indkøbt fra de bedste grossister. Det sikrer en langtidsholdbar og effektiv måtte.

Uanset om du søger en diskret måtte eller en logomåtte, så kan vi levere den sammen med din rengøring København.

Du kan også vælge at have dine egne måtter. Og hvis du så vil have dem vasket i fast interval eller bestille vask fra gang til gang kan vi også hjælpe med det. Det vigtigste er nemlig, at du gør dig overvejelser om en indgangsmåtte er noget for dig.

Det meste snavs, som kommer indenfor kommer fra fodsålerne. Mudder, støv, snavs, regn, salt, grus og meget andet sidder under skoene. Når der ligger en god måtte i indgangen er denne med til at forhindre disse ting i at komme videre ind. Derfor er en måtteløsning sammen med rengøring København et rigtigt godt valg.

Vaskeriløsning København - rene håndklæder, viskestykker, m.m.

Nordiclean vil gerne være dit foretrukte rengøringsfirma København. Derfor tilbyder vi en lang række tilvalg for at give dig en komplet service.

Uanset om du har dine egne håndklæder eller ønske at leje vores, så er det et af de mange tilvalg vi kan tilbyde.

Fra os kan du leje håndklæder, viskestykker, karklude og måtter. Men uanset hvad du ellers selv måtte have, så kan vi vaske det hele.

Vores vaskeri er godkendt af kommunen og tjekkes hvert år af Teknologisk Institut. Dette sikrer et fuldt funktionsdygtigt vaskeri, som lever op til alle miljøkrav.

Du kan derfor trygt overlade dine vaskeriopgaver til os - dit rengøringsfirma København.

Forbrugsvarer København - detaljen i rengøringsaftalen

Når du får rengøring København kan du som tilvalg vælge, at vi indkøber og opfylder dine forbrugsvarer. Således sikrer du at du aldrig løber tør.

Typiske forbrugsvarer vi hjælper vores kunder med, i forbindelse med rengøring København, er:

 • Toiletpapir
 • Køkkenruller
 • Håndklædeark af papir
 • Håndsæbe
 • Opvasketabs
 • Duft dispensere

Men næsten uanset hvilke forbrugsvarer du har behov for til din rengøring København, så kan vi fremskaffe det. Vi handler ind hos en professionel grossist, og du er derfor sikker på at varerne er i god kvalitet. Samtidigt fås så godt som alle forbrugsvarerne i miljømærkede varianter; Svanemærkede eller med Blomsten.

Indkøb og opfyldning af forbrugsvarer - en god detalje når du vælger Nordiclean til din rengøring København.

Miljømærkede rengøringsartikler

Vi har som rengøringsfirma København altid lagt vægt på miljømærkede rengøringsmidler. Selv inden det var populært. Vi kunne se nede hos grossisten, hvordan de større rengøringsfirmaer valgte at spare en krone pr. flaske ved at tage de umærkede produkter. Selvom vi dengang var små og økonomien var stram, var det dog vores klare holdning at vi altid ville vælge Svanemærkede produkter.

Heldigvis ser vi, som årene er gået, at den miljørigtige tankegang har vundet indpas i rengøringsbranchen. Og vi ser at flere og flere kunder direkte efterspørger de miljørigtige og således flere og flere rengøringsfirmaer som vælger at ofre den ekstra krone eller to på, at få de eftertragtede produkter.

Vi har altid ment at det var vigtigt at passe godt på vores miljø. Og derfor er det vores løfte til vores kunder, at når rengøringsproduktet kan fås Svanemærket så er det også den vi vil vælge.

Nordiclean er dit lokale, miljørigtige rengøringsfirma København.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

København - den lille metropol

København er Danmarks metropol. De forskellige bydele omfavner på hver deres måde borgerne.

I København kan man opleve det hele. Street food, Michelin-restauranter og pølsevogne side om side. Store butikscentre og små, unikke specialforretninger.

København er en stor sammenblanding af meget forskellige områder og kvarterer. Alle med hver deres karakteristiske atmosfære. Fra trendy Vesterbro til multikulturelle Nørrebro, fra perfekte Østerbro til mondæne Frederiksberg med de romantiske haver og historiske huse. Selve København City har det brede strøg og sine smalle gader.

Om sommeren er det skønt at besøge Nyhavn og dens mange beværtninger. Man kan også tage lidt væk fra centrum og besøge Vandlegepladsen i Fælledparken ved Edel Sauntes Allé.

Skal man shoppe findes de flotte indkøbscentre Fisketorvet og Field's. Men der findes også de eksklusive butikker ved Kongens Nytorv og de mange unikke butikker spredt ud over hele byen.

Københavns Kommune er Danmarks folkerigeste kommune og har i de senere år oplevet en stor befolkningstilvækst. Kommunen beskæftiger lidt over 40.000 og er dermed landets næststørste offentlige arbejdsplads, kun overgået af staten. Kommunens samlede budget var i 2013 på hele 47,2 mia. kr.

I kommunen findes en lang række tilbud til både erhvervs- og kulturlivet.

Erhvervlivet i København

København udgør det primære økonomiske centrum i Danmark, og er landets eneste internationale storby. En lang række af de større danske selskaber, som eksempelvis A. P. Møller, FLSmidth, Danske Bank og TDC er bosiddende i København. Erhvervsliv er bygget op om en højt specialiseret arbejdsstyrke og om Købehavns centrale beliggendhed, og kommunen lægger mange kræfter i at dens erhvervsklima.

Christiansborg Slot

Christiansborg Slot, eller blot "Borgen", ligger i det centrale København og er hjemsted for Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. Desuden anvender Kongehuset fortsat flere dele af Christiansborg som blandt andet De Kongelige Repræsentationslokaler og De Kongelige Stalde.

Det nuværende slot er det seneste i en lang række bygninger, der har ligget på stedet siden 1100-tallet. Siden 1400-tallet har slottet været hjemsted for centralmagten i Danmark.

Det Kongelige Teater

Siden 1748 Det Kongelige Teater haft til huse på Kongens Nytorv i København. Grundstenen til nutidens teater blev dog lagt i 1872 og indviet i 1874. På trods af sin størrelse rummer Teatret på Kongens Nytorv blot en enkelt scene, som i dag betegnes Gamle scene. Her er plads til ca. 1.600 tilskuere, som kan nyde de mange spændende skuespil og ballet forestillinger.

Islands Brygge

Navnet på området stammer fra byområdets største vej, Islands Brygge, på samme måde, som de fire andre brokvarterer i København - Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro - fik navn efter deres største veje.

Siden år 2000 er der foregået en omfattende nybygning på Islands Brygge, så bydelen nu fremtræder med en blanding af mange ældre boliger og butikker mod nord og nye boliger og kontorbygninger mod syd.

Langs havnen er Havneparken er der etableret en flot havnepark, som byens mange boerne kan nyde.

Nyhavn

Havnen i København blev udgravet fra 1671 til 1673 af svenske krigsfanger. Seværdige er de mere end 300 år gamle huse, hvor digteren H.C. Andersen har boet i de fire af dem. Ældste hus på Nyhavn er nr. 9 fra 1681.

I dag er Nyhavn et unikt havnekvarterer og et af Københavns mest besøgte turistmål med mange spændende fortovscafeer og restauranter.

Rundetårn

Det 41,55 meter høje observationstårn ligger i Købmagergade i Indre By, København. Tårnet stod færdigt i 1642 og er særligt kendt for sin spiralgang, der fører næsten hele vejen op til udsigtsplatformen.

Strøget

Som en af Europas længste gågader ligger det berømte i Indre By København. Strøget fører fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv og har en længde af ca. 1,1 km.

Selvom navnet Strøget af og til bruges om andre gågader i Indre By, som f.eks. Købmagergade, så er det kun de fem gader mellem Rådhuspladsen og Kongens Nytorv - Frederiksberggade, Nygade, Vimmelskaftet, Amagertorv og Østergade - der er skiltet som Strøget.

Strøget i København benyttes af omkring 80.000 mennesker daglige om sommeren, og omkring 48.000 på en almindelig vinterdag. På den sidste søndag inden jul kan så mange som 120.000 mennesker anvende Strøget.

Botanisk Have

Historie for Botanisk Have i København startede i 1600, da den første have blev oprettet ved det nuværende Fiolstræde og Krystalgade. Den var kun lille og anvendtes især af medicinere, så indeholdet var næppe meget andet end de væsentligste lægeplanter.

Anlæggelsen af Botanisk Have, som vi keder i dag, begyndtes i 1871 ved omdannelsen af stykket af Østervold og er faktisk den fjerde lokation af haven. Haven blev fredet i 1969.

Der dyrkes i dag over 23.000 forskellige registrerede planter. De forskellige afsnit og væksthuse er anlagt med jordbundsforhold som svarer til forskellige plantegrupper. De udendørs afsnit indbefatter blandt andet "Dansk kvarter" med vilde danske planter, "Staudekvarteret" med vilde stauder, "Stenhøjene" som er anlagt op ad resterne af Østervolds gamle skanse, hvor der i dag vokser bjergplanter og "Østasiatisk kvarter" med vilde planter fra Kina og andre steder i Østasien.

I dag er Botanisk Haves kernefunktioner forskning, formidling og undervisning samtidig med at være et rekreativt område med fri adgang til de fleste afsnit.