Rengøringfirma Østerbro

Nordiclean er din servicemindede partner, når du søger rengøringsfirma Østerbro. Vi har allerede mange kunder i bydelen, både på selve Østerbro og så det nye Nordhavn.

Mange af de firmaer, som søgte rengøringsfirma Østerbro valgte os blandt andet på lokalkendskabet og så fordi de søger en stabil og grundig rengøring.

På Østerbro har man gode standarder for arbejdets udførelse. Der skal være ordentligt rent og aftalerne skal overholdes. Og dette passer os enormt godt som rengøringsselskab. Vi har nemlig altid lagt vægt på den personlige betjening og grundige tilgang til rengøringsarbejdet.

Rengøring Østerbro

Når vi udbyder vores rengøring Østerbro lægger vi stor vægt på, at det er samme rengøringsmedarbejder, som kommer til dig hver gang. Rengøringsmedarbejderen er grundigt oplært og vi fører regelmæssig tilsyn med vores arbejde. Desuden benytter vi Svanemærkede rengøringsmidler.

Din rengøring Østerbro bliver så grundig som den der udfører den. Derfor bliver alle vores medarbejdere sat grundigt ind i både vores firmapolitikker såvel som hvordan selve rengøringsarbejdet skal udføres. Og i en branche med generel stor udskiftning af personale, er det lykkes os at fastholde vores medarbejdere i årevis. Vi har mange medarbejdere som har været hos os i 5 eller 10 år.

At medarbejderne bliver hos os i mange år er vi enormt glade for. Det giver en ro og stabilitet for både dig som kunde, os som firma og medarbejderen selv. De stabile ansættelser skyldes en stor fokus på medarbarbejdertrivsel, ergonomiske arbejdsredskaber og at vi tænker langsigtet.

Har du også brug for at din rengøringsservice udføres af dygtige og stabile medarbejdere, så kan du med fordel kontakte os. Vi giver gerne et gratis tilbud på din rengøring Østerbro.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Grundig vinduespolering

Som tilvalg til din rengøring Østerbro kan du også vælge en grundig vinduespolering. Vinduespolering har flere fordele, hvoraf de to vigtigste kan siges at være følgende.

Den største fordel er naturligvis at flotte vinduer giver et godt lys og at de er pæne at se ud af. En overset fordel er at snavs på ruderne kan give dem små ridser og i værste fald også brænde sig fast. Vinduespolering er derfor også en god investering i vedligeholdelsen.

Vores vinduespudser har været ansat hos os i mange år. Han er stabil og omhyggelig med sit arbejde og vi får meget ros for det han gør. Aftalerne er skemalagt og overholdes.

Søger du et rengøringsfirma Østerbro, som også er gode til at pudser vinduer er du kommet til det rigtige sted.

Vaskeriløsninger

Hvis dit firma skal have en vaskeriløsning tilknyttet sin rengøring Østerbro kan vi hjælpe. Vores vaskeri er godkendt at kommunen og hvert år fører Teknologisk Institut tilsyn med vaskeriet. Således er vi sikre på at alt fungerer, som det skal gøre, og at der tages de korrekte miljøhensyn. Desuden er vaskemidlerne Svanemærkede og allergivenlige.

Uanset om om du vil have dine egne ting vasket, eller om du vil leje håndklæder, viskestykker og karklude af os, så giver vi gerne en pris på det.

Nordiclean er omhyggelig og fuld-service rengøringsfirma Østerbro.

Måtteservice

Et andet godt supplement til din rengøring Østerbro er en effektiv måtteservice. Hver dag kommer en masse snavs ind i lokalerne fra fodtøj fra medarbejdere og gæster. Som rengøringsfirma Østerbro kan vi komme det i forkøbet ved at tilbyde dig de rigtige måtter, som standser snavset ved indgangen.

Uanset om du søger klassiske grå måtter eller om du hellere vil have en farverig logo-måtte, så kan vi hjælpe dig til at finde den rette.

En god måtte er også en investering i dine gulve. Mindre grus og snavs betyder nemlig også mindre slid og vedligehold. Og så holder det også rengøringen pænt imellem intervallerne.

En ordentlig måtteservice er et god investering i din rengøring Østerbro.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Forbrugsvarer

Et tilvalg til din rengøring Østerbro kan være, at lade os stå for opfyldning af forbrugsvarer. Det kan både være almindelige forbrugsvarer som køkkenruller og toiletpapir, håndsæber og opvasketabs, men det kan også være varer som duftdispensere og andet.

Som rengøringsfirma Østerbro køber vi ind hos en professionel grossist. Det betyder at alle forbrugsvarerne kommer i en ordentlig kvalitet og det meste fås Svanemærket.

Kemi-fri tæpperens på Østerbro

Hvis man har tæpper er det en god idé at rense dem engang imellem.

Vi benytter et helt unikt rensesystem med et kemi-frit rengøringsmiddel, som er helt biologisk nedbrydeligt og giver et sundt arbejdsklima og flot resultat.

Der kan gemme sig meget snavs under tæppehårene. Det er det, som man når ned til med tæpperens. Men det er dog også her, at man skal være opmærksom på hvilken tæpperens man vælger!

Traditionel tæpperens bruger en masse sæbe. Det kan efterlade en del kemi.

Vi bruger ikke rengøringsmidler som klor eller sæbe men vores system baserer sig på et kemi-frit system, som er en effektiv carbonsyre-baseret biorens-metode.

Faserne i vores tæpperens er som følger:

  • Det hele starter med en grundig støvsugning.
  • Derefter fjernes eventuelle pletter fra overfladen inden rensen begynder.
  • Udelukkende ved brug af varmt vand og vores unikke, kemi-fri rengøringsmiddel renser vi tæppet. Vandet cirkulerer og bliver til sidst trukket op til overfladen af rensemaskinen.
  • Oxygen fører det sidste snavs op til overfladen imens det tørrer.
  • Som afslutning foretages endnu en grundig støvsugning, der suger den sidste, overfladiske snavs væk.
  • Du kan nyde friske, rene tæpper.

Vi sender altid gerne billeder fra vores mange opgaver med tæpperenseren.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Lidt mere om Østerbro

Med højtuddannede beboere og flotte områder tiltrækker bydelen mange ambassader fra hele verden. Men Østerbro er mere end ambassader. Meget mere.

For der er ikke noget at sige til, at mange elsker deres Østerbro.

Østerbro er kendt for at være familievenligt med brede boulevarder, specialforretninger, designbutikker og mange grønne oaser. 

Desuden er det bydelen med de bedst uddannede byboere. Over halvdelen af befolkningen har en videregående eller erhvervsfaglig uddannelse.

Østerbro er pænt, men samtidigt afslappet og helt nede på jorden. Der er attraktive boligområder, som især familier med børn nyder godt af.

Her ligger også Danmarks størte offentlige park, Fælledparken, mange sportsfaciliteter, som inkluderer legepladser, fodboldbaner, hundegårde og ikke mindst nationalstadionet PARKEN.

Desuden har bydelen den nye strandpark ved Svanemøllen, Søerne, Kastellet og Den lille Havfrue inden for gåafstand.

Østerbro

"Bro" er en gammel betegnelse for en brolagt vej. Ordet Øster kommer af, at stenbroen lå lige ud for den gamle byport Østerport, som i middelalderen var placeret for enden af Østergade ved Kongens Nytorv. Under Christian 4.´s store nordlige udvidelse af København kom den nye Østerport i 1647 til at ligge for enden af Rigensgade. I 1708 blev der bygget en ny Østerport cirka der hvor den nuværende Østerport station ligger.

Overordnet kan bydelen inddeles i to zoner, nemlig Indre Østerbro og Ydre Østerbro.

Indre Østerbro er hovedsageligt velhavernes kvarter med en gammel og finere historie mens Ydre Østerbro har en forholdsvis nyere historie.

Østerport

Østerport var en af Københavns fire byporte (hvor de øvrige tre var Nørreport, Vesterport og Amagerport).

Den oprindelige Østerport lå for enden af Østergade (på det nuværende Kongens Nytorv). I december 2010 udgravede arkæologer den oprindelige Østerport på Kongens Nytorv, og kunne nu endeligt bestemme portens præcise placering. Dette var bare et par meter syd for Østergade/Strøgets indgang på torvet. I samme anledning fandt arkæologerne også et udhugget løvehoved, som regnes for at have været en del af portens oprindelige udsmykning.

Efterhåbdeb som byen blev udviddet, blev den oprindelige Østerport erstattet af en ny, som lå omtrent ved den nuværende Østerport Station.

Østerport Station

Jernbanestation på Oslo Plads er en travl station med ca. 20.000 daglige passagerer.

Den er station for både Regional-toget langs Kystbanen mod Helsingør og for Københavns S-togs-net. Desuden fungerer den som endestation for en del InterCity- og InterCityLyn-tog til København vestfra.

Når Københavns Metro udvides med cityringen bliver Østerport Station tilført en tværgående underjordisk perron.

Fælledparken

Det store, grønne Fælledparken på Østerbro i København blev anlagt i årene 1908-1914.

I selve Fælledparken ligger Danmarks nationalstadion, Parken, hvor det danske fodboldlandshold og fodboldklubben F.C. København har hjemmebane.

Fælledparkens sydlige del lagde indtil 2007 også græs til Flyvevåbnets redningshelikopter. Efter at have modtaget en større donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, har man nu opført en helikopterlandingsplads på Rigshospitalets tag, hvorefter der næppe bliver flere landinger i Fælledparken.

I Fælledparken finder du blandt andet den nye skatepark fra 2009 og en af de mest populære legeområder på Østerbro, nemlig soppesøen og vandidrætslegepladsen.

Den Lange Linie

Langelinie (som oprindeligt hed Den Lange Linie) er en populær havnestrækning på Østerbro, der strækker sig i alt cirka 1,8 km. fra Nordre Toldbod til et lille fyrhus for enden af Langeliniekajen.

Da DFDS Oslofærgen i sin tid flyttede fra Kvæsthusbroen, var det meningen at det lille fyrhus skulle nedrives. Det var dog voldsomt upopulært og det endte med at fyret kun blev flyttet lidt.

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue på Den Lange Linie er en af Danmarks mest kendte turistmål og byder rejsende velkommen til Københavns Havn. Den skal illustrere H.C. Andersens eventyr af samme navn, og var en gave til København, skænket af brygger Carl Jacobsen og udført af billedhuggeren Edvard Eriksen. Som model til skulpturen brugte Edvard Eriksen sin kone, Eline Eriksen. 

Overraskende for mange er dog, at statuen ved Langelinie i København har altid været en kopi af den originale skulptur, som Edvard Eriksens arvinger er i besiddelse af. Familien sælger kopier af statuen, som derfor står rundt i verden i Solvang i Californien (også kendt under øgenavnet Danish Capital of America), på Forest Lawn-kirkegården i Glendale i Californien (hvor Walt Disney ligger begravet), i Kimballton i Iowa og i Vancouver i Canada. Sidstnævnte er dog ikke en nøjagtig kopi, men også en bronzestøbning kaldet girl in wet suit ("pige i våddragt").

Frihedsmuseet

I Langelinie-området findes Frihedsmuseet med det officielle navn er Museet for Danmarks Frihedskamp 1940-1945.

Frihedsmuseet er en del af Nationalmuseet og fortæller om besættelsen og modstandskampen i Danmark under anden verdenskrig.

Gefionspringvandet

Forbundet med Langelinie ligger Gefionspringvandet af den danske billedhugger Anders Bundgaard fra 1908. Springvandets officielle navn er Gefion, der med sine øksne pløjer Sjælland ud af Sverige.

Det var oprindeligt tænkt, at det skulle placeres centralt i byen på Rådhuspladsen. Men det blev til, at det blev placeret på sin nuværende placering nær Øresund.

Ifølge myten var det den svenske sagnkonge Gylfe, som gav gudinden Gefion lov til at beholde det land, hun kunne pløje ud af Sverige i løbet af en nat. Gefion forvandlede sine fire jættesønner til okser, og med dem pløjede hun på én nat et område ud. Det, som blev Sjælland, blev kastet i havet mellem Fyn og Sverige. Det efterladte hul blev til Mälaren.

Langelinieparken og Churchillparken

Parken var oprindelig en del af Kastellets fæstningsværker. Her blev der anlagt en promenade oven på pakhusene ved molen, så der var mulighed for et smukt syn ud over den dybe havn.

Der blev først offentlig adgang en gang i 1800-tallet, hvor der skulle betales bompenge. Således kunne byens finere borgerskab spadsere i ro og fred.

Først i 1848 blev der fri adgang for alle, og Parken blev omlagt og udvidet i forbindelse med anlægget af Københavns Frihavn i 1894.

Parken rummer et væld af bygninger, statuer og mindesmærker samt forbindelse til Indre By med havnerundfarten. Siden 1966 har området været fredet.