Rengøringsfirma Rødovre - kunderne bliver år efter år

I en branche hvor rengøringsselskaberne ofte bliver udskiftet, er vi stolte over at kunderne bliver hos os år efter år.

Vi elsker at gøre rent og det flotte resultat man kan efterlade. Rengøring har den fordel, at det er meget håndgribeligt og man kan tydelig se at man har været igang. Det er let at måle.

Vores medarbejdere bliver grundigt oplært i de standarder vi har. Uanset om de er helt nye i faget har været mange års erfaring, kan de have lært nogle uhensigtsmæssigheder, som de tager med sig. Derfor sikrer vi at de kan det, som vi gerne vil have at de skal kunne.

Vores drift bliver kørt at tre dygtige serviceledere. Vi er derfor ikke flere end at du altid ved hvem du taler med når du ringer eller skriver ind til os, men mange nok til at vi altid kan afløse os selv ved ferie og sygdom. Desuden har vi omkring 40 faste rengøringsassistenter ansat.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Rengøring Rødovre

Når vi leverer rengøring Rødvre sikrer vi os, at rengøringen bliver udført i overensstemmelse med den aftalte rengøringsplan. Vi gennemfører ofte inspektion af rengøring Rødovre hvor hvert punkt bliver kontrolleret og godkendt.

Desuden anvender vi miljøkorrekte rengøringsmidler og effektive metoder til at komme al snavs til bunds. Således skal du ikke bruge din opmærksomhed på rengøringen.

Vinduespolering

Når du vælger Nordiclean rengøringsfirma Rødovre kan du også benytte dig af vores gode vinduespudser. Vi har igennem årene haft forskellige vinduespudsere tilknyttet og er glade for at kunne sige, at ham vi har i dag får vi meget ros for. Han er mødestabil og overholder aftalerne. Han er grundig og tørrer pænt vinduesrammer og karme af efter sig.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Måtteservice

Som en del af din rengøring Rødovre er det smart at have gode måtter liggende i indgangen. En hel del af den snavs, som kommer indenfor stammer fra fodtøj fra medarbejdere og gæster. En god måtte er derfor et godt supplement så din rengøring Rødovre holder længere. Uanset om du har dine egne måtter eller vil leje af vores, kan vi give et godt tilbud.

Vaskeriservice

Nordiclean rengøringsfirma Rødovre tilbyder vaskeriservice i godkendt vaskeri, som hvert år tilses af Teknologisk Institut. Desuden benyttes Svanemærkede rengøringsmidler for at undgå allergener. Ligesom med måtterne kan du benytte dine egne eller leje vores. Naturligvis til en favorabel pris.

Forbrugsvarer

Sammen med din rengøring Rødovre kan vi stå for indkøb og opfyldning af dine forbrugsvarer. De, som vælger denne løsning, nyder godt af at der automatisk bliver købt forbrugsvarer ind når det er ved at blive brugt op, og at det bliver fyldt op når rengøringen har været forbi. Typiske forbrugsvarer er sådanne ting som toiletpapir, køkkenruller, håndsæbe og opvasketabs. Men uanset hvad du skal bruge, så lad os give et bud på det. Vores forbrugsvarer indkøbes hos en professionel grossist og fås i gode kvaliteter.

Tæpperens

Nordiclean rengøringsfirma Rødovre har fundet en helt unik måde at rense dine tæpper på. Metoden er kemi-fri og giver udover et flot resultat også et godt indeklima. Selv gamle tæpper bliver friske og flotte. Kontakt Nordiclean rengøringsfirma Rødovre i dag, for at få dit uforpligtende tilbud.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Trappevask

Til f.eks. andelsboliger og ejerboliger tilbyder vi trappevask Rødovre. Uanset om det blot er en enkelt trappeopgang, som skal passes, eller om vi også skal feje gård, passe varmecentralen eller noget helt fjerde, så lad os komme forbi og tale om opgaven.

Restaurant og Café

Til din restaurant og café tilbyder Nordiclean rengøringsfirma Rødovre en professionel rengøringsløsning, som støtter op om din egenkontrol. Vores rengøringsfirma Rødovre har allerede mange barer, restauranter og caféer rund omkring og kommer gerne med referencer til vores arbejde.

Klinikrengøring

Når din klinik søger rengøring Rødovre er det vigtigt at der bliver gjort pinligt rent. Det gælder både patientsikkerhed og omdømme. Nordiclean rengøringsfirma Rødovre deltager sammen med en tandlægeklinik i frivillig kontrol fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er derfor helt inde i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR). Udover tandlæger rengør vi også for lægeklinikker, skønhedsklinikker og et privathospital.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Lidt om Rødovre

Den sidste del af navnet, -ovre, kommer fra det olddanske awartha, som betyder "bevogtet sted ved åen". Med det første led Rød- henvises sandsynligvis til den lokale kirkes farve, som modsætning til den hvide kirke i Hvidovre.

Rødovre opretholdt sit landlige præg frem til begyndelsen af 1900-tallet, som endnu kun bestod af landsbyen Rødovre med blandt andet en kirke, skole samt en fattiggård for Brønshøj-Rødovre sogne med plads til 90-100 beboere.

Rødovre Centrum

Rødovre Centrum åbnede i 1966 som Danmarks første egentlige, indendørs shoppingcenter. Siden åbningen er centret blivet udviddet og modaniseret flere gange, og er i dag blandt Danmarks største. Blandt Rødovre Centrums mange butikker finder her også læger. Tidligere var her også en fødeklinik, hvor blandt andre Danmarks første statsminister Helle Thorning-Schmidt er født.

Venskabsbyer

Rødovre har venskabsbyer i de øvrige nordiske lande, hvilket er en samling af byer, der samarbejder for at fremme kendskabet til hinandens samfundsforhold og kultur, og skabe mellemfolkelig kontakt med besøg hos hinanden, netværk i forbindelse med eksport og andet. Rødovres venskabsbyer er Järvenpää i Finland, Lørenskog i Norge samt Täby i Sverige.

Damhus Sø

Damhus Sø eller Damhussøen ligger imellem Rødovre og Vanløse. Dæmningen mod syd, hvorover Roskildevej er ført, blev bygget i forbindelse med vejens anlæg i 1621 og havde til formål at sikre en stabil vandmængde i søen og bedre vandforsyning til København. Yderligere dæmninger blev bygget i 1849 hvorved blandt andet den nordlige del af søen, Bagsøen, blev adskilt fra den sydlige.

Søen hed tidligere Langvaddam eller blot Dammen. Det opkaldte man Damhuset efter, og senere blev søen så genopkaldt som Damhus Sø efter huset.

Damhuskroen

Som et populært spise- og danskested ligger Damhuskroen ved Damhussøen i Rødovre.

Kroens historie går tilbage til starten af 1600-tallet, hvor Christian 4. gav tilladelse til at opføre et mindre vagthus. Huset fungerede som bolig for den opsynsmand, som skulle holde øje med dæmningens sluse. I 1682 optræder en kro for første gang i beskrivelsen af Rødovre med navnet Langvejs Damhus.

Siden er Damhuskroen i Rødovre blevet kendt for sine såkaldte Ladies Night, julefrokoster arrangementer med blandt andre Monrad og Rislund.

Rødovre Mighty Bulls

Med over 50 år på bagen ligger Rødovre Mighty Bulls blandt de bedste i dansk ishockeyliga. Rødovre Mighty Bulls har i skrivende stund sammen med moderklubben RSIK vundet det danske mesterskab i 1978, 1983, 1985, 1986, 1990 og i 1999. I 2007 blev de danske pokalmestre efter deres sejr over Odense i finalen.