Rengøringsfirma Roskilde - omhyggelig rengøring til tiden

Vi er dit foretrukne rengøringsfirma Roskilde.

Igennem årene har vi opbygget en stabil og loyal kundegruppe i Roskilde, som vi servicerer med rengøring, vinduespolering og andre tilvalgt af services.

I en branche hvor mange skifter deres rengøringsfirma ofte, har vi formået at fastholde vores kunder med omhyggelig rengøring og personlig kundeservice.

Hos Nordiclean rengøringsfirma Roskilde lægger vi stor vægt på egenkontrol af vores arbejde og inspektøren tager ofte ud med rengøringsassistenterne for at optimere rengøringsrutinerne.

Vi vægter højt, at det er samme rengøringsassistent, som kommer til dig hver gang for dette giver stabilitet. Ligeledes oplærer vi alle vores rengøringsassistenter uanset om de er nye eller har mange år i faget. På den måde sikrer vi at de kan det, som vi gerne vil have at de skal kunne.

I Nordiclean rengøringsfirma Roskilde benytter vi Svanemærkede rengøringsmidler, ligesom vi arbejder med ergonomiske redskaber. Dette giver både værdi for medarbejderne, kunderne og vores rengøringsselskab.

Søger du rengøringsfirma Roskilde? Kontakt os allerede i dag for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Vinduespolering Roskilde - se klart ud

Sammen med din rengøring Roskilde kan vi tilbyde en god vinduespolering i fast interval.

En god vinduespolering sikrer klart udsyn og et godt lysindfald. Samtidigt er det med til at løfte helhedsudtrykket for din rengøring Roskilde.

Vores rengøringsselskab leverer vinduespolering til mange firmaer i Roskilde, både i fast interval og på bestilling. De fleste vælger dog at kombinere deres rengøring Roskilde med vinduespolering i fast interval. Dermed behøver de ikke længere at huske på at få det bestilt.

Vi kan levere vinduespolering i alle intervaller. En butik skal måske have poleret hver uge eller hver 14. dag. Et kontor ønsker måske sit indgangsparti poleret hver måned, og sine øvrige vinduer hver anden måned eller hvert kvartal. Vi kan også pudse hvert halve eller hele år. Det afhænger udelukkende af dit eget behov.

Vores vinduespudser har mangeårig erfaring med lifte, ligesom vi får gode rabatter på lift-leje som vi giver videre til dig som kunde. Således får du en ordentlig polering til en billig penge.

Det helt nye er vinduespolering med rentvandsanlæg. Også her kan vi være behælpelige. Rentvandsanlægget erstatter i mange tilfælde både liftarbejde og helt almindelig polering. På nogle opgaver går det både hurtigere og er billigere. Har du derfor været vandt til at skulle betale mange penge for vinduespolering, kan det nu være tid til at tage opgaven op til genovervejelse. Vi rådgiver gerne i hvornår det kan betale sig at benytte rentvandsanlægget.

Uanset hvilken vinduespolering du har behov for, er det dog en god idé at få det i fast interval. Rene vinduer ser ikke bare godt ud, du undgår også at støv og snavs ridser og slider på ruderne eller brænder sig fast.

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan du kombinerer vinduespolering med din rengøring Roskilde.

Indkøb og opfyldning af forbrugsvarer

Hos Nordiclean rengøringsfirma Roskilde har vi adgang til professionelle forbrugsvarer igennem vores grossist. Mange af vores kunder benytter sig af denne mulighed som tilvalg til at lade os stå for indkøb og opfyldning af deres forbrugsvarer.

Typiske forbrugsvarer, som vi leverer til vores kunder, inkluderer wc-papir, køkkenruller, opvasketabs, håndsæber, duftdispensere og meget andet.

Mange af vores forbrugsvarer fås i forskellige kvaliteter, men fælles for dem alle er at de er i en professionel kvalitet.

Ved at lade Nordiclean rengøringsfirma Roskilde stå for indkøb af forbrugsvarerne er du sikker på at du ikke løber tør.

Svanemærkede midler

Som rengøringsselskab har vi stor mulighed for at påvirke miljøet i en positiv retning. Hvor man får år tilbage forsøgte at gøre rent med så mange kemikalier som muligt, har vi set en enorm positiv udvikling i retning af de miljøvenlige produkter og efterspørgslen af disse.

Det er afgørende for vores velbefindende at have et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø. Derfor kombinerer vi vores omhyggelige rengøring Roskilde med Svanemærkede rengøringsmidler. Dette giver en effektiv rengøring og et bedre indeklima.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Måtteservice Roskilde - præsentable måtter til din indgang

Nordiclean rengøringsfirma Roskilde leverer professionelle og præsentable måtter til alle slags formål. Både hvis du søger en diskret grå indgangsmåtte, en mere farverig måtte eller måske din helt egen logo-måtte så kan vi hjælpe jer med at finde den rette.

En god indgangsmåtte er med til at holde grus og snavs ude. Som man sikkert kan tænke sig til, kommer der rigtigt meget snavs med ind fra gaden når ansatte og gæster kommer ind. Og det er ikke kun når det har regnet, at der sidder ting under sålerne. Man kan simpelthen ikke undgå det.

Men og god måtte er med til at sikre pæne og hygiejniske lokaler imellem hvert besøg fra Nordiclean rengøringsfirma Roskilde. Ligeledes letter det på slid af jeres gulve i al almindelighed.

Vi giver gerne gratis råd og vejledning omkring valg af måtter.

Vaskeriløsninger til dit firma i Roskilde

Når vi leverer din rengøring Roskilde kan vi også levere vaskeriløsninger. Typisk er det sådanne ting som klude, håndklæder og viskestykker. For at gøre det nemt kan du leje det hele fra os. Så behøver du ikke at tænke mere på det. Der vil altid være rene og pæne artikler hos dig.

Men har du egne artikler kan vi også hjælpe dig. Det kan være at du har håndklæder i en speciel farve eller kvalitet. Uanset hvad, hvis det kan være i en vaskemaskine tager vi det gerne med.

Vores vaskeri bliver hvert år tilsynsført at Teknologisk Institut. Dette sikrer at al sikkerhed og miljø er på plads. Desuden er vaskeriet også godkendt af kommunen til erhvervsvaskeri.

Forhør os gerne om vores vaskeriløsning, når du bestiller din rengøring Roskilde.

Tæpperens Roskilde - skånsom behandling af dine tæpper

Nordiclean rengøringsfirma Roskilde leverer en skånsom behandling af dine tæpper.

Mange rengøringsselskaber leverer stadig den dag i dag tæpperens med en masse kemi. Det virker måske som den oplagte løsning, at det bliver renere når man pøser en masse kemi ind i tæppet. Men det er ikke nødvendigvis sandt. Det gør både at der ligger kemi i tæppet og kan give et dårligt indeklima.

Derfor har vi hos Nordiclean rengøringsfirma Roskilde fundet en ny og fremsynet løsning. Vi har allerede renset tusindvis at kvadratmeter tæpper og sender gerne før/efter-billeder så du kan se de flotte resultater.

Vores tæpperens er kemifrit og giver dig gerne ikke kun flotte tæpper, men også et godt indeklima. En masse skidt og snavs forsvinder fra tæpperne, det beviser de spande med sort vand vi står tilbage med efter rensningen. Tilbage ligger et frisk tæppe.

Tæpper med åregamle pletter bliver som nye. Samtidigt imprægnerer vi tæpperne så de igen bliver modstandsdygtige overfor nyt snavs. Således holder tæpperne sig flotte i lang tid.

Uanset om du er kunde eller ej hos Nordiclean rengøringsfirma Roskilde, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din tæpperens.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Handelsbyen Roskilde

Roskilde er Danmarks 10. største by med 50.393 registrerede indbyggere i starten af 2017. Samtidigt er det en af Danmarks ældste byer. Det er ukendt præcis hvornår Roskilde blev grundlagt, men det var før 980'erne og således mere end 1.000 år siden.

Byens placering ved fjorden har gjort Roskilde til et naturligt knudepunkt for handel helt tilbage fra Vikingetiden. Grundlaget for en stor del af Roskildes nuværende fødevareindustri blev lagt sammen med jernbaneskinnerne. Byen fungerede som opsamlingspunkt for handelsvarer fra landområderne på Vestsjælland, hvor bl.a. kvæg kunne køres ind til byen for slagtning og bearbejdning, hvorefter det færdige produkt kunne blive kørt direkte videre til kunderne i København.

"Stjernebutikkerne", som er en sammenslutning af byens detailhandelsbutikker, arbejder for at bevare Roskildes status som en primær handelsby for hele regionen.

Byens borgere har gode indkøbsmuligheder i gågade-området, strækker sig fra stationen og ned forbi Roskilde Domkirke, hvor en stor del af daglighandelen foregår. Desuden findes butikscentret RO's Torv, som blev indviet oktober 2003. RO's Torv åbnede oprindeligt med 40.000 m2 men er siden udvidet til 84.000².

En af de helt store trækplastre til byen er naturligvis den verdenskendte Roskilde Festival. Siden 1971 er der hvert år blevet afholdt Roskilde Festival i byen. Festivalen er Nordeuropas største musikfestival med sine over 100.000 gæster. Roskilde Festival hænger i høj grad sammen med hjælp fra sine mange frivillige. Det skønnes at der hvert år er mellem 20-25.000 frivillige mennesker, der hjælper til. Og når festen er slut og overskuddet talt op, doneres det til humanitære og kulturelle formål over hele verden.

Men udover Roskilde Festival har byen en hel masse spændende kulturhus. Byens mange besøgende kan for eksempel opleve Roskilde Domkirke, der i december 1995 blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste.

Desuden er der Vikingeskibsmuseet, som har seks originale vikingeskibe fundet i Roskilde Fjord. Desuden har Museet rekonstrueret en række skibe og både. Det største er Havhingsten fra Glendalough, der i 2007 sejlede til fra Roskilde og hele vejen til Dublin.

Roskilde er i høj grad en uddannelsesby. En lang række fag kan læses på Roskilde Universitet (RUC). Desuden tilbyder University College Sjælland flere erhvervsrettede professionsbachelor-uddannelser indenfor fysioterapi, sygepleje, pædagogik og lærerfagene. Foruden de akademiske uddannelser, findes der et bredt udvalg af tekniske skoler og erhvervsskoler i Roskilde. Blandt andet indenfor byggeri, skov og landbrug, medier og elektronik.

Roskilde Lufthavn er hjemsted for en række flyveskoler, som certificerer fremtidige erhvervspiloter.

Er det mere transport og befordring, der trækker, kan erhvervschauffører få kurser i alle former for køretøjskategorier gennem byens køreskoler, lige fra taxi til bus- og lastvognskørekort samt truckcertifikat. Og FDM Sjællandsringen har faciliteterne til manøvrebane og glatførekørsel til både personbiler, busser og lastvogne, som benyttes til køretekniske kurser af elever fra hele Sjælland.

Et nyt og spændende tiltag er MadX, som er tilknyttet Roskilde Universitet. Det er et madeksperimentarium, der skal udvikle den danske fødevarebranche, både når det handler om produkter, teknologi og markedsføring. Roskilde blev valgt blandt andre ting på baggrund af, at der i forvejen findes en række fødevare-uddannelser i byen, som for eksempel Slagteriskolen.