Rengøringsfirma Valby - Nordiclean ApS

Med en del kunder i nabolaget er Nordiclean dit lokale rengøringsfirma Valby. Siden starten af 2007 har vi leveret omhyggelig service til massere af firmaer og private. Vi har altid lagt vægt på god og personlig kundebetjening hvor vi passer på kunderne, som vi selv ville have det.

Rengøring skal være effektiv, men ikke gå så hurtigt at det ikke bliver gjort ordentligt. Netop derfor oplærer vi alle vores medarbejdere grundigt, uanset om de er nye i faget eller har gjort rent i mange år. Vi anvender også Svanemærkede rengøringsmidler, som er godt for miljøet, rengøringsassistenterne og dig som kunde.

Uanset dine rengøringsbehov giver vi gerne et gratis tilbud på opgaven. Kontakte os allerede i dag.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Rengøring Valby

Når din rengøring Valby skal være effektiv og omhyggelig, så er det os du skal tage kontakt til. Uanset hvilken overflade dit inventar og dine gulve har, så kommer vores mangeårige erfaring til gavn. Vi indkøber vores midler til rengøring Valby fra en professionel grossist, så vi er sikker på at få de rigtige produkter og den rigtige rådgivning.

Det første vi gør, når du kontakter os vedrørende din rengøring Valby, er få et overblik over opgaven. Har du et firma kommer vi gerne forbi til en gratis og uforpligtende gennemgang af dine lokaler. Herefter aftaler vi en fordelagtig pris og så er vi klar til at begynde din rengøring Valby.

Vi har selv alle de midler og materialer, som vi skal bruge. Vi udfører ofte egenkontrol af vores arbejde og sikrer at hele rengøringsplanen er grundigt udført.

Hvis du har nogle som helst spørgsmål, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice eller din personligt tildelte serviceleder. Alle vores kunder - uanset størrelse - får en personlig serviceleder, som kan hjælpe med alle behov.

For at gøre din rengøring Valby komplet, har vi desuden en lang række tilvalg, som du kan læse om her på siden.

Vinduespolering Valby

Et af vores meget populære tilvalg er vinduespolering. Nordiclean rengøringsfirma Valby har egen vinduespudser ansat, som kan komme hos dig i faste intervaller.

Vi får meget ros for vores vinduespudser, som giver høflig betjening og er grundig med sit arbejde. Han søger for holde øje med "løbere", som det hedder når vandet fra vinduesrammens øverste kant løber ned ad ruden efter en polering, og han tørrer op efter sig i vindueskarmen.

Vinduespolering er et godt supplement til en omhyggelig rengøring, da det giver et bedre lysindfald. Og så beskytter en god vinduespolering fra støv og snavs, som ellers kunne sidde på ruden og lave små ridser eller brænde sig fast.

Vores vinduespudser har sin efterhånden mangeårige ansættelse hos Nordiclean rengøringsfirma Valby og kommer gerne forbi og giver dig flotte vinduer at se ud af.

Kemi-fri tæpperens giver godt indeklima

Traditionel tæpperens har i mange år baseret sig på masser af sæber og kemi. Godt nok blev tæpperne bakteriefri, men efter vores opfattelse er tæpper, som i stedet fyldt op med kemi ikke en god erstatning.

I mange år var vi på udkig efter den rigtige løsning. Noget vi som rengøringsselskab kunne stå helt inde for. Der fandtes også kendte mærkevare-løsninger, men selvom de var meget bedre var de efter vores erfaringer hverken helt så effektive, som vi ville have det, og så skulle der betales mange penge til et "mærke".

For nogle år siden fandt vi en helt unik metode, som vi har renset mange tusinde kvadratmeter tæpper med siden hen. Vi har oven i købet renset tæpper i underleverance.

Forskellen på den traditionelle rens vi tidligere kunne tilbyde og vores nye metode er, at den traditionelle rens bruger kemikalier og en metode, der efter vores erfaring, for det meste kun renser overfladen. Og de kemikalier, der trænger dybere ind i tæppet, forbliver der og har ikke den samme effekt som oxygen.

Den effektive metode vi fandt frem til er en carbonsyre-baserede biorens-metode som renser i dybden igennem alle tæppets lag.

Vi bruger ikke de velkendte rengøringsmidler som f.eks. sæbe og klor, da de kun tilsyneladende er effektive og kan være allergifremkaldende.

Faserne i vores tæpperens:

En god tæpperens starter med en grundig støvsugning.
Derefter fjernes eventuelle pletter fra overfladen inden rens.
Rens udføres ved brug af varmt vand og vores unikke, kemi-fri rengøringsmiddel. Vandet cirkulerer og bliver til sidst trukket op til overfladen af rensemaskinen.
Imens tæppet tørrer, fører oxygen det sidste snavs op til overfladen.
Slutteligt støvsuges der grundigt, hvormed den snavs, der er blevet ført op til overfladen, bliver fjernet.

Vi sender gerne før/efter-billeder fra nogle af vores mange opgaver med kemi-fri tæpperens.

38 88 95 90kontakt@nordiclean.dk

Måtteservice

Nordiclean rengøringsfirma Valby leverer slidtstærke måtter til jeres indgang. Det er et godt supplement til rengøringen, da måtter standser en masse snavs allerede ved indgangen.

Hvad enten du søger måtter i flotte farver eller med logo på, eller de skal være klassiske og diskrete, så kan vi hjælpe med råd og vejledning.

Det siges at over 70% af snavs kommer ind i lokalerne fra fodtøj. Når gæster og medarbejdere dagligt bevæger sig igennem indgangen slider det også på gulvbelægningen. En god måtte er derfor en god investering på mange måder.

Måtteservice er et slidstærkt tilvalg fra Nordiclean rengøringsfirma Valby.

Vaskeriopgaver - rene håndklæder og viskestykker til din virksomhed

Et andet populært tilvalg til rengøring Valby er håndklæder og viskestykker. Hvad enten du har dine egne designs eller ønsker at leje vores, så kan vi give et godt tilbud.

Det giver en bekymringsfri rengøring Valby at vide, at der automatisk bliver skiftet håndklæder når rengøringen har været forbi. Og det er let for din virksomhed at administrere.

Vores vaskeri er godkendt af kommunen og kontrolleres hvert år af Teknologisk Institut. Det sikrer at alle nødvendige miljøhensyn bliver taget. Desuden benyttes Svanemærkede og parfumefri vaskepulver for at undgå allergi.

Indkøb og opfyldning af forbrugsvarer

Nordiclean rengøringsfirma Valby kan stå for indkøb og opfyldning af jeres forbrugsvarer. De mest populærer forbrugsvarer er køkkenruller, toiletpapir, håndsæber, opvasketabs og lignende.

Men uanset hvad du har af forbrugsvarer, som vi skal stå for at opfylde, så kan vi skaffe dem fra vores professionelle grossist. Det sikrer varer i høj kvalitet og mange af dem findes i Svanemærkede varianter.

Med omtanke for miljøet

Nordiclean rengøringsfirma Valby har altid haft omtanke for miljøet. Selv inden det blev populært som rengøringsselskab at tale om miljø, valgte vi at købe Svanemærkede rengøringsmidler. Det er heldigvis blevet meget efterspurgt fra kunderne de sidste år, så vi sammen kan passe godt på vores Jord.

Hos Nordiclean rengøringsfirma Valby kan du naturligvis forvente at vores rengøring Valby udføres med miljørigtige rengøringsmidler.

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@nordiclean.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

nordiclean.dk - Kontakt

Information

Det lokale Valby

Valby var faktisk tidligere en del af Hvidovre Kommune, men blev i 1901 indlemmedet i Københavns Kommune.

Valby har til alle tider været en spændende bydel hvor caféliv og udbuddet af shoppingmuligheder blomstrer og gaderne har fungeret som kulisser i mange af de gode danske film. 

Vi har herunder samlet lidt spændende information vedrørende bydelen.

Nordisk Film

Som en af de størrere virksomheder er Nordisk Films studier placeret i bydelen, hvorfra filmproduktioner som Olsen-banden, Matador og Midt om natten udsprang. Hvis du interesserer dig for filmproduktion, kan du komme på guidede ture i Nordisk Films studier i Valby

Carlsberg

Blandt en af Danmarks allerstørste virksomheder kunne man i mange år finde Carlsbergs bryggeri i Valby.

I dag huser Carlsberg Byen oplevelsescenteret Visit Carlsberg og Husbryggeriet Jacobsen, der producerer specialøl, er stadig placeret her.

Desuden har Carlsberg Byen undergået en så stor fornyelse, at den ikke længere er en del af Valby men har fået sin egen S-togsstation Carlsberg Station og sit eget postnummer: 1799 København V.

Valby Idrætspark

Idrætsanlægget blev første gang taget i brug i 1939 og anvendes primært til afvikling af fodboldkampe. Anlægget har en opvisningsbane til fodbold samt en række træningsbaner.

Fodboldklubberne Boldklubben Frem og Boldklubben Fremad Valby er tilknyttet Valby Idrætspark hvor de afvikler alle deres hjemmebanekampe under Dansk Boldspil-Union. Tilskuerkapaciten er på 12.000, hvoraf de 4.400 er overdækkede siddepladser.

Valbyparken

Beliggende i Sydhavnen i København findes den 64,2 ha store Valbyparken. Valbyparken er Københavns største park med Fælledparkens 58 ha. som nummer to.

Parken ligger på den gamle Valby Fælled, der fra 1913 til 1937 blev anvendt som losseplads. Der blev efterfølgende etableret græsplæne og plantet buske og træer på det meste af arealet og den nye bypark åbnede for offentligheden 1. september 1939.

Anden etape af parken stod færdig i 1952 og lå ellers i mange år uden de store forandringer. Men i forbindelse med at København i 1996 var Kulturby etablerede med 17 temahaver i parken og i 1990'erne kom også en ny skov, en poppelallé og en sø til.

Valbyparken anvendes også til større arrangementer som bl.a. Københavns Middelaldermarked og Grøn Koncert.

Og slutteligt er det også i Valbyparken at du finder Danmarks største naturlegeplads med et organisk formet bakkelandskab, snoede stier, pilehytter, klatrelandskaber og meget andet. Hele herligheden ligger indrammet af en gangbro, der svæver en halv meter over jorden og forbinder de fem tårne.

Valby Vandkulturhus

Lige ved siden af Valbyhallen ligger Valby Vandkulturhus. Kulturhuset huser et populær svømmehal blandt familier og tilbyder også et stort wellnessområde. 

I Valby Vandkulturhus findes legeområder med grotter, tunnel med modstrøm, vandfald, en lille ruchebane og stillezone.

Førstesalen er indrettet som et stort wellnessområde med varmtvandsbassin, panoramasauna, aromasauna og infrarød sauna.

Sankt Annæ Gymnasium

Sankt Annæ Gymnasium i Valby er Københavns sangskole. Skolen har igennem tiden uddannet flere nu kendte elever, som blandt andre Poul Nesgaard (som i 1.G bliver han smidt ud med betegnelsen »uegnet«), Erann DD, Burhan G og Lukas Graham Forchhammer.